Lees Verder

locaties

picknicken op Texel

Het Waddeneiland Texel heeft veel te bieden waaronder prachtige plekjes in de natuur. Deze plekjes vind je meestal niet wanneer je een weekendje het eiland bezoekt. Als echte eilander ben ik opzoek gegaan voor jullie naar de de mooiste plekjes om te picknicken en graag deel ik deze unieke plekjes met jullie. 

Ouderwets picknicken in een luxe jasje, op een kleedje in de duinen of op het strand. Een mooie relaxte setting waar je uren kunt genieten van elkaar, het strand en de hapjes en de drankjes.

Strand picknick kleed

meer informatie 

Een strandhuisje is ideaal bij prachtig weer, maar ook bij iets minder stralend weer meer dan geschikt. Geniet de hele dag en/of avond van het strand met alle spullen dichtbij, een luxe barbecue, een overheerlijk wijntje of koud biertje en eventueel bij mooi weer van de prachtige zonsondergang. 

Strandhuisje 

Meer informatie 

Zit jij toch liever aan tafel met het eten dan is de picknick strandtafel setting iets voor jou. Je zit met je kont lekker op een kussentje op het zand en het eten en de drankjes staan voor je op tafel. Ideaal voor een lunch met het gezin of een verjaardagfeestje. 

Strand picknick tafel 

Meer informatie 

Texel beschikt over een groot, prachtig stuk bos met mooie bomen, wandelpaden en wat open vlaktes die perfect zijn om te picknicken. Hier is het mogelijk om een picknicktafel of picknickkleed met alle hapjes en drankjes voor jullie klaar te zetten. 

In het bos 

Meer informatie

Romantisch, uniek en echt Texels picknicken in een schapenboet. Met mooi weer staan de lammetjes in het weiland en en met slecht weer zit je heerlijk verwarmd binnen in de boet onder het genot van een hapje en een drankje.

Schapenboet

Meer informatie  

Heb jij zelf een idee of een bepaalde locatie, maar staat deze niet in de lijst met opties dan is het op-maat-pakket ideaal voor jou. Samen gaan we kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden ervan. 

Op maat

Meer informatie

Wil jij je partner op een bijzondere en unieke manier ten huwelijk vragen maar weet je niet precies hoe, dan is een picknick fantastisch. Samen gaan we kijken naar jouw wensen om de picknick zo persoonlijk mogelijk te maken zodat jij jouw aanstaande onvergetelijk ten huwelijk kunt vragen. 

Huwelijksaanzoek

Meer informatie

Genieten van de zonsondergang Dan is deze optie het beste voor jou. Erg leuk om samen met je vrienden te doen en zo een relaxte avond met elkaar te beleven op Texel.

Zonsondergang Picknick

Meer informatie 

Lees veder....

Wat houdt picknicken nou eigenlijk in? Picknicken is een unieke, ouderwetse ervaring die vroeger veel op zondagen werd gedaan. Kleedje mee, eten en drinken mee en gezellig met de kids of met vrienden in het bos genieten van elkaar en de hapjes en de drankjes.

De ouderwetse gezelligheid maar dan in een luxe jasje:
Geen gesleep met spullen, het zoeken naar de juiste plek om je kleed neer te leggen en geen houten kont meer? Dan ben je aan het juiste adres bij Picknicken op Texel. Wij organiseren luxe picknicks over het hele eiland op toffe locaties in de natuur, denk bijvoorbeeld aan het strand, de bossen, de schapenweilanden en de Texelse vuurtoren.INFORMATION

VERZEND

.................................................................

.................................................................

.................................................................

.................................................................

.................................................................

CONTACT

Liefs Sophie 

@YOURUSERnAME

Instagram @Picknickenoptexel