About 

Me

Als echte Texelaar, avonturier en surfchick geniet ik van het eiland Texel. Ik ben er opgegroeid en wil er nooit meer weg. Het eiland heeft mijn hart gestolen, ik kan er helemaal mezelf zijn en genieten van de rust, de ruimte, de natuur, de kilometers strand en natuurlijk de zee. Ook kan ik op het eiland mijn vrienden opzoeken en heel veel lol met hen hebben, maar het meest fijne is dat ik hier ook kan werken en al mijn ideeën kan uitwerken. Vaak zit ik met mijn laptop op schoot in de natuur te werken: met m’n rug tegen een boom of in een strandstoel aan de waterlijn. 

LEES VErDER

Als echte Texelaar en creatieve ondernemer is Picknicken op Texel ontstaan uit de gedachte simpel en ouderwets gezellig picknicken, maar dan in een luxe jasje: genieten van elkaar en genieten van de omgeving. Op deze manier wil ik jullie op Texel de meest unieke ervaring laten beleven en de mooiste plekjes van het eiland laten zien. Texel is voor mij rust en ruimte, genieten in de natuur en heel veel buitenspelen zoals ik dat zelf noem: lange wandelingen maken door het bos, over het strand en door de natuurgebieden. Je kunt van mij wel zeggen dat ik een echte avonturier en surfchick ben en houd van een uitdaging en opensta voor nieuwe dingen. ’s Zomers groeide ik op op het strand waar ik de beste jeugd die ik mij wensen kon beleefde. Ik lag vaak in zee met mijn surfboard om de mooiste golven te pakken, ging de volgende ochtend naar school met mijn zandvoetjes om na school weer zo snel mogelijk terug te gaan naar het strand om zandkastelen te bouwen, hout te jutten om een kampvuur te maken en vooral te genieten van het leven. School was niet echt mijn ding. Leren ging mij niet zo makkelijk af, ik heb namelijk zware dyslexie en werd niet zo blij van leren uit boeken. Wel kon ik heel goed sporten en was daar erg fanatiek in. Ik mocht wedstrijden zeilen zoals het WK op het Comomeer in Italië en deed aan openwaterzwemmen in combinatie met triatlon. Hier was ik wel goed in. Ik had ook maar één droom en dat was goud halen op de Olympische Spelen. Deze droom viel in duigen toen ik in 2014 erg ziek werd. Mijn wereld veranderde en ik had geen energie voor wat dan ook. In deze periode in mijn leven ben ik naar mezelf gaan kijken, wat vind ik leuk, waar ben ik goed in en waarin juist niet, waar word ik gelukkig van en waar wil ik in mijn toekomst naartoe. 

Mijn hart ligt op Texel 

Mijn eerste bedrijf

In 2016 begon ik mijn eerste bedrijf TrouwenTexel, hierin ben ik weddingplanner en styliste en creëer ik de meest unieke en persoonlijke bruiloften op Texel. Ik werk op maat omdat ik trouwen zie als het vieren van de liefde met elkaar en de mensen van wie je houdt. Het maakt dan ook niet uit hoe je wilt trouwen. In mijn ogen gaat een simpel abc-pakket niet werken. Met deze gedachte ging ik aan de slag, bouwde een website, ging praten bij leveranciers en zo kwamen mijn eerste klanten binnen. Mijn leeftijd was wel een grote uitdaging, als zestienjarige word je namelijk niet altijd even serieus genomen. Desondanks zette ik door en het lukte mij. Inmiddels draai ik gemiddeld vijftig bruiloften per jaar en maakt mijn werk mij ontzettend gelukkig. Ik werk voornamelijk ’s zomers. ’s Winters ben ik op reis. Dan pak ik mijn backpack en ga ik nieuwe culturen ontdekken en genieten van onze wereld. 

Mijn hoofd heeft duizend ideeen.

Mijn hoofd is een waterval van ideeën. Overdag bedenk ik losse stukjes en vaak ’s nachts komt alles pas echt tot een concept. Daarom heb ik een boekje naast mijn bed waarin ik al mijn ideeën opschrijf. Zo heb ik inmiddels mijn eigen Photo Booth, tafelstyling pakketjes met pasen en kerst en een super-de-luxe pop-up diner gehouden in een schapenweiland met vier gangen menu en wijnarrangement. Ik doe dingen die ik leuk vind en waar ik energie van krijg en zo kwam ook dit bedrijf Picknicken op Texel tot stand. Wat eigenlijk grappig is, is dat ik dit concept al drie jaar gebruik, maar er nooit echt iets mee gedaan heb. Ik vind het onwijs leuk om een mooie setting klaar te zetten op een van de mooiste plekjes van het eiland en jullie op deze manier het eiland te laten ervaren en te laten genieten van elkaar in een ontspannen sfeer. 


Sporten mijn rustpunt en uitlaatklep is. Na het sporten kom ik energiek, vol ideeën en met een opgeruimd hoofd thuis. Zo kan ik de mooiste picknicks voor jullie kan creeren . Dus wie weet zie je mij zomers in de zee zwemmen of kom je mij tegen tijdens een rondje hardlopen door de duinen.
 

Wist je dat

Ik elke winter op reis ga om te ontspannen en op te laden. Zo gun ik mezelf rust en komt mijn creativiteit weer op gang. Tijdens mijn reizen ga ik altijd op zoek naar nieuwe culturen en tradities en probeer ik er een groot avontuur van te maken!

:
 

:
 

Verzend

.................................................................

.................................................................

.................................................................

.................................................................

.................................................................

CONTACT

CONTACT

@YOURUSERnAME

Instagram @Picknickenoptexel