FAQ

picknicken op Texel

MOGEN WE FOTO’S OF TEKSTEN VAN DEZE WEBSITE GEBRUIKEN?
Helaas zijn alle foto’s en teksten eigendom van Picknicken op Texel. Heb je een bijzondere reden om de foto’s of teksten te gebruiken? Stuur me een e-mail.

WAAR KUNNEN WE DE PICKNICK RESEVEREN?
Scrol naar boven en klikt op het knopje reseveren lukt dit niet vul dan hieronder het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op en bel naar +0031(0)657186156

WAAR KAN JE PICKNICKEN OP TEXEL?
Op Texel kan en mag je overal picknicken behalve in natuur gebieden waar volgebroedseizoen is. Op onze website hebben wij een selecetie van onze mooiste picknickplekjes op het eiland voor jullie gemaakt. Staat jou favoriete plekje er niet tussen maar wil je er wel graag picknicken neem dan contact met ons op!

WAT IS ER INCLUSIEF DE PICKNICK?
Wat zit er nou eigenlijk in de picknick standaard zit er in de picknick een luxe picknicksetting die voor jullie klaar staat op locatie, een JBL box zodat je je eigen fijne muziek kan afspelen, en eten/drinken dit verschilt per picknick die je boekt.

WAT IS PICKENICKEN OP TEXEL?
Picknicken op Texel is een unieke ervaring, lekker ouderwets picknicken maar dan in een luxe jasje dus niet meer de ergernis van het gesleep met spullen en niet meer opzoek hoeven naar de mooiste plekje, alleen maar genieten van elkaar en de natuur onder het genot van een lekker hapje en drankje. 


Kom je er niet uit en is je vraag nog niet beantwoordt? vul dan hieronder het contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug om u vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. @YOURUSERnAME

Instagram @Picknickenoptexel